Ik ben hrm adviseur

INEXTENS helpt HRM adviseurs in tijden van verandering. Met advies maar ook met concrete ondersteuning op de afdeling. Vooral als er veel 50+ medewerkers binnen uw organisatie werkzaam zijn is INEXTENS de juiste partner! 

Ingrijpende veranderingen

Er wordt veel van u verwacht als HRM adviseur. Aan u de taak om ervoor te zorgen dat de juiste mensen en het juiste aantal mensen op de juiste plek zijn. Vooral op momenten dat er veranderingen gaan plaatsvinden binnen een organisatie is dit een veeleisende en soms ook lastige taak. Vooral voor 50+ medewerkers zijn veranderingen vaak ingrijpend. Maar deze medewerkers zijn ook enorm waardevol voor de organisatie door hun kennis van het bedrijf. Zij zijn vaak de stabiele factor binnen het bedrijf. Voor uw veranderende organisatie is het van belang dat iedereen de motivatie vindt mee te veranderen of op een goede manier werk elders te vinden.

Tijdelijke ondersteuning van HRM

INEXTENS heeft zich gespecialiseerd om 50+ werknemers te begeleiden. Onze consultants komen zelf uit het bedrijfsleven en werken nu als zelfstandige adviseurs. Wanneer de druk op de afdeling HRM te groot wordt kunnen wij u ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van HRM haalt u tijdelijk ervaren krachten binnen die gelijk de handen uit de mouwen steken en u werk uit handen nemen.

We kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

  • zorgen voor de juiste medewerker op de juiste plek
  • programma’s op het gebied van loopbaanoriëntatie en outplacement
  • motiveren en begeleiden van medewerkers bij veranderingen en ontwikkelingen
  • groepstrainingen en individuele coaching van medewerkers
  • bemiddeling bij beëindiging van arbeidscontracten en vaststellingsovereenkomsten
  • onderzoeken van nieuwe mogelijkheden van werken, flex-werken, thuiswerken

De medewerkers staan centraal

In onze dienstverlening staat de mens centraal. Uw medewerkers staan altijd op de eerste plek. INEXTENS is uw partner om te sparren ter voorbereiding op een reorganisatie of bij de implementatie. Wij helpen u graag op het gebied van outplacement, loopbaanoriëntatie, reïntegratie, verzuim en arbo.

Kortom, zijn uw medewerkers 50+? Spelen er in uw bedrijf kwesties die van invloed zijn op uw personeel? Dan helpt INEXTENS u graag verder. Om voor u, maar ook voor uw 50+ medewerkers de best mogelijke oplossing te vinden. Als onafhankelijke partner adviseren, trainen en begeleiden we u en uw medewerkers naar de volgende stap in werk!

 

GRATIS E-BOOK

Verandert er veel binnen uw organisatie en weet u niet goed hoe u uw 50+ medewerkers hierin het beste kunt begeleiden?