Ik ben 50+ en werkloos

Bent u 50+ en werkloos? Wanneer u boven de 50 bent en geen baan hebt, is het lastig om weer werk te vinden. INEXTENS helpt mensen zoals u weer naar werk dat bij u past. We helpen ook u graag naar uw volgende stap in werk. 

Kansen zoeken

U heeft een schat aan kennis en ervaringen opgedaan, maar helaas werkt u op dit moment niet. U bent echter en helaas niet de enige. Vooral voor 50+ ers is het vinden van een nieuwe dienstbetrekking lastig. Maar niet onmogelijk, al lijkt dat nu misschien wel zo.

INEXTENS kan samen met u kijken waar u op dit moment staat en hoe we u kunnen helpen werk te vinden. Werk dat bij u past of werk dat u nodig hebt. Solliciteren is door de opkomst van internet en LinkedIn sterk veranderd, maar biedt ook veel kansen. Misschien heeft u verborgen talenten waar u eindelijk iets mee kunt doen. Vindt u het lastig om te bepalen welke stappen u moet zetten op weg naar een nieuwe carrière?

Hernieuwde energie

INEXTENS is gespecialiseerd in het begeleiden van 50+ ers met en zonder werk . We komen uit het bedrijfsleven en we zitten zelf ook in deze levensfase. We helpen u graag om met nieuwe energie de volgende stap in uw werkend leven te zetten. In welke richting dan ook.

We kunnen u helpen met:

  • de overgang van werkende naar werkeloos
  • de verwerking van ontslag.
  • een vertrouwenspersoon voor u zijn en luisteren naar uw verhaal
  • ondersteunen bij het vinden van het beste alternatief
  • verbeteren van solliciteren en profilering
  • sollicitatie en netwerktraining
  • het vinden van nieuw werk
  • de stap zetten naar ondernemerschap.

Samen op weg

Kortom, bent u 50+ en op zoek naar werk? Vindt u het lastig om de juiste stappen te nemen in de richting van een nieuwe carrière? Of het vervolg van uw loopbaan? In een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken hoe we u het beste kunnen helpen. We helpen u graag op weg bij de volgende stap in werk.

GRATIS E-BOOK

Verandert er veel binnen uw organisatie en weet u niet goed raad met alle termen en kreten uit de wereld van loopbaanadvies? Vraag een gratis e-book aan.

 

50+ en werkloos? neem contact op met INEXTENS