Ik ben 50+

Wanneer u al lang bij een bedrijf werkzaam bent, kunnen organisatieveranderingen soms heftig zijn. Vooral voor 50+ ers kan het extra spannend zijn.  Juist omdat vooruitzichten op ander werk niet altijd even gunstig zijn. Samen met de adviseurs van INEXTENS komt u er beter uit! Uw volgende stap in werk is misschien wel minder groot dan het nu lijkt! 

Onzekere tijden

U heeft een schat aan kennis en ervaringen op gedaan. Al twintig tot dertig jaar bent u werkzaam. Mogelijk zelfs bij hetzelfde bedrijf. U heeft het naar uw zin in uw werk, maar er staan organisatieveranderingen op stapel. Een onzekere periode voor iedereen in het bedrijf. Misschien wel extra spannend voor u en uw collega’s in dezelfde leeftijd. Natuurlijk zijn voor de organisatie de gemaakte keuzes wel goed, maar echt enthousiast wordt u niet van de nieuwe plannen en ontwikkelingen.

Werkplezier

INEXTENS helpt bedrijven en hun 50+ medewerkers veranderingen binnen organisaties goed te laten verlopen. Altijd vanuit de gedachte dat mensen en werkplezier in een organisatie centraal staan. Samen gaan we kijken wat voor u de beste oplossing is. We komen uit het bedrijfsleven en we zitten zelf ook in deze levensfase. Graag begeleiden we ook u om met nieuwe energie een volgende stap in uw werkend leven te zetten.

We kunnen u helpen met:

  • oriënteren of u nog wel op goede plek zit
  • afnemen van tests om te ontdekken hoe u in uw werk staat
  • oriënteren wat u nodig heeft om gemotiveerd te blijven
  • ondersteunen naar ander werk indien de huidige/veranderende functie onvoldoende past
  • ondersteunen bij veranderende werkomgeving
  • bemiddeling bij conflicten of einde arbeidscontract
  • deelnemen aan training of coaching
  • persoonlijke aandacht en gesprekken om te bepalen wat u (werkelijk) wilt

Een volgende stap

Kortom, bent u 50+ en werkt u in een organisatie waarin veel verandert. Vindt u het soms lastig om hier op een goede wijze mee om te gaan of weet u niet meer goed wat u zelf wilt? INEXTENS helpt u graag bij het zetten van de volgende stap in uw werk. In welke richting dan ook.

GRATIS E-BOOK

Verandert er veel binnen uw organisatie en weet u niet goed raad met alle termen en kreten uit de wereld van loopbaanadvies? Vraag een gratis e-book aan.


button Inextens