Ik ben werkgever

Bent u werkgever 50+ medewerkers? INEXTENS helpt werkgevers om het beste uit 50+ medewerkers te halen tijdens veranderingen binnen organisaties. Met advies, training of persoonlijke begeleiding zorgt INEXTENS voor de beste oplossing voor beide partijen. 

Ervaringen en veranderingen

U bent blij met uw 50+ medewerkers. Ze hebben een schat aan ervaring en weten precies wat er van hen wordt verwacht. Ze bezitten veel kennis en kennen de historie van uw bedrijf. Het zijn de vaste waarden binnen uw organisatie.

Toch zijn er momenten waarop er veranderingen plaats vinden die veel invloed hebben op het personeel. De groep van 50+ medewerkers verdient juist dan aandacht specifiek gericht op hun levensfase. Deze mensen werken vaak al lang bij uw bedrijf, hebben een vast dienstverband en vinden lastiger een nieuwe baan dan hun jongere collega’s. Mensen houden van nature niet van veranderingen, maar voor uw organisatie is het van belang dat iedereen de motivatie vindt mee te veranderen. Of op een goede manier werk elders te vinden.

Externe ondersteuning

INEXTENS heeft zich gespecialiseerd om 50+ werknemers te begeleiden. Onze consultants komen zelf uit het bedrijfsleven en werken nu als zelfstandige adviseurs. Wij steunen vanuit onze externe rol zowel de werkgever als werknemer optimaal bij veranderingen.

We helpen u bij:

  • overnemen van P&O-taken bij reorganisatie zoals loopbaanoriëntatie, outplacement of ontslag
  • bemiddelen bij conflicten of de beëindiging van een arbeidscontract
  • reïntegratie-begeleiding van zieke werknemers
  • zaken die te maken hebben met arbo en verzuim
  • brainstormen en sparren over het behouden van motiveerde medewerkers
  • trainingen, coaching en ondersteuning bij noodzakelijke veranderingen
  • reorganiseren van personeel en processen t.b.v. de continuïteit van uw bedrijf

De best mogelijke oplossing

Kortom, bent u werkgever van 50+ medewerkers? Spelen er in uw bedrijf kwesties die van invloed zijn op uw personeel? Dan helpt INEXTENS u graag verder. Om voor u, maar ook voor uw 50+ medewerkers de best mogelijke oplossing te vinden. Als onafhankelijke partner adviseren, trainen en begeleiden we u en uw medewerkers naar de volgende stap in werk!

GRATIS E-BOOK

Verandert er veel binnen uw organisatie en weet u niet goed hoe u uw 50+ medewerkers hierin het beste kunt begeleiden?